
- توضیحات
- نوشته شده توسط: Super User
- دسته: بلاگ
- بازدید: 7
مالیات علی الراس چگونه محاسبه میشود؟، طبق قانون «در صورتی که مؤدی از ارائه اظهارنامه مالیاتی در مهلت قانونی و مطابق با مقررات خودداری کند، سازمان امور مالیاتی میتواند نسبت به تهیه اظهارنامه برآوردی براساس فعالیت و اطلاعات اقتصادی کسب شده مودیان از طرح جامع مالیاتی و مطالبه مالیات متعلق به موجب برگ تشخیص مالیات اقدام کند.».

- توضیحات
- نوشته شده توسط: Super User
- دسته: بلاگ
- بازدید: 7
مفهوم مالیات علی الراس و آشنایی با قوانین آن، یکی از مواردی که بسیاری از افراد حقیقی و حقوقی صاحب کسب و کار در سیستم مالیاتی کشور با آن رو به رو میشوند، علل االراس شدن مالیات است. این اتفاق میتواند جرائم و عواقب زیادی برای مودیان مالیاتی به همراه داشته باشد و ضرر آنها تمام شود. به همین دلیل پیدا کردن پاسخ مناسب برای سؤال مالیات علی الراس چیست و چگونه میتوان از پیشگیری کرد اهمیت زیادی برای صاحبان مشاغل دارد.

- توضیحات
- نوشته شده توسط: Super User
- دسته: بلاگ
- بازدید: 16
آشنایی با انواع کارمزد و نحوه محاسبه آنها (بخش دوم)، در ادامه آشنایی با انواع کارمزد و نحوه محاسبه آنها، در این مقاله می خواهیم به کارمزد خرید و فروش اوراق اجازه و مشارکت، کارمزد و مالیات فروش سهام، کارمزد بانکی و نحوه محاسبه کارمزد وام های قرض الحسنه بپردازیم. با ما همراه باشید.
مطالعه بیشتر: آشنایی با انواع کارمزد و نحوه محاسبه آنها (بخش دوم)

- توضیحات
- نوشته شده توسط: Super User
- دسته: بلاگ
- بازدید: 18
آشنایی با انواع کارمزد و نحوه محاسبه آنها (بخش اول)، آشنایی با انواع کارمزد و نحوه محاسبه آنها، کارمزدی که با عنوان حق کارگزاری دریافت می شود تنها یکی از انواع کارمزد است. کارمزد که در زبان فارسی به آن بهره نیز گفته می شود و معادل آن در زبان انگلیسی Commission است، هزینه خدماتی است که بخاطر ارائه مشاوره در زمینه سرمایه گذاری، مدیریت خرید و فروش اوراق بهادار یا حتی براساس تراکنش های بانکی دریافت می شود. این هزینه معمولا به مشاور سرمایه گذاری، بانک ها و نهادهای مختلف و کارگزاران پرداخت می شود و در مقابل، خدماتی که در مورد آن توضیح دادیم دریافت می شود.
مطالعه بیشتر: آشنایی با انواع کارمزد و نحوه محاسبه آنها (بخش اول)

- توضیحات
- نوشته شده توسط: Super User
- دسته: بلاگ
- بازدید: 26
آشنایی با انواع چک بانکی، انواع مختلفی از چک های بانکی وجود دارد که معمولا برای معاملاتی با حجم بالا استفاده می شوند. اطلاع از انواع چک ها مطمئنا زمانی به درد شما می خورد به خصوص اگر صاحب کسب و کار باشید یا قصد راه اندازی آن را داشته باشید بهتر است انواع چک بانکی را بشناسید.